UngTønder

Elever

5-6 klasses aktiviteter

Kort tekst:
Jeg synes det er sjovt at komme i Ungtønder fordi det er hyggeligt dem der kommer der er søde og der er gode aktiviteter.
Stephanie, 11 år
Overskrift:

Den store jæger og jagttegn

Kort tekst:
Jeg kan give de varmeste anbefalinger af “Den store jæger” og jagttegnskurset ved Tønder Ungdomsskole. Yderst kompetente instruktører og underviserer, som er villige til at bruge deres egen tid på at hjælpe kursisterne.
Carl,17 år

Coop Crew

Kort tekst:
Det var mega fedt, at deltage på holdet. Jeg har altid sagt, at jeg ikke var klar til et job. Efter forløbet har jeg fået et job, det tror jeg ikke at jeg havde, hvis ikke jeg havde deltaget i forløbet.
Lana, 17 år

Coop Crew

Kort tekst:
Hvis I spurgte mig inden sommeren 2020, om jeg ville være med i dette forløb og have job i denne branche efter forløbet, var svaret nej. I dag har jeg job i branchen og jeg har det mega godt, det er den bedste beslutning jeg har taget.
Ina, 17 år